Canadese Nederwiet groeit als kool

47

Jawel, ook in Canada wordt Nederwiet gekweekt. Als je de kweekverslagen van Chris nog niet volgde, dan is nu het moment om in te stappen. De kinderziektes (lees: temperatuurproblemen) van het DWC-hydrosysteem voor 25 wietplanten zijn na deze week namelijk voorbij, en de Skunk #1 en Flower Power planten groeien als kool.

King Tut
Hallo en leuk dat jullie weer meelezen met mijn kweekavonturen. Ik ben Chris, Nederlands van afkomst maar ik woon en kweek medicinale wiet in Canada. Ik zit hier een heerlijke joint met King Tut the smoken, een heerlijk soortje, 80% sativa en ik schat dat deze op 21-24 procent THC zit. De perfecte wiet om de dag mee te beginnen.

Auto White Widow
Ik zal beginnen met wat minder leuk nieuws, dan kunnen we daarna verder met het goede nieuws. De Autoflower White Widow planten hebben het helaas niet gehaald. Deze planten heb ik binnen voor laten groeien en een week of twee geleden buiten gezet.

Ik wist wel dat autoflowers verpotten niet heel prettig vinden, en al helemaal niet vanuit hydro naar aarde. Ik had dus vrolijk mijn plantjes op een perfect zonnig plekje neergezet waar de dames eigenlijk best happy waren. Later kwam ik thuis om te zien dat mijn vrouw bloemen had geplant op precies datzelfde plekje. Mijn

Ga naar Bron