50-jarige man geneest longkanker met cannabisolie, vebluft CBS-nieuws

65

Een combinatie van cannabisolie en chemotherapie genas de “ongeneeslijke inoperabele” longkanker van deze man. Nu betaalt hij het door anderen te helpen ook hun leven te helen.

Nog niet zo lang geleden werd een 50-jarige man uit Illinois gediagnosticeerd met “ongeneeslijke inoperabele” long- en pericardiale hartzakkanker. De artsen vertelden hem dat hij ongeveer een jaar zou leven, maar zou kunnen kiezen om chemotherapie te ondergaan om zijn leven te verlengen.

Zoals je misschien wel weet, is de overlevingskans van longkanker ongelooflijk grimmig. Naar schatting is de prognose voor fase IA niet-kleincellige longkanker minder dan 50%. Helaas daalt dit naarmate de kanker vordert. Voor een Stage IV-patiënt is de kans op herstel 1%.

Zich hiervan bewust, besloot patiënt Darren Miller zijn chemotherapiebehandelingen aan te vullen met cannabisolie. Het is duidelijk dat hij niet alleen zijn leven wilde verlengen, hij wilde het ook redden.

Na onderzoek naar de voordelen van cannabisolie en het lezen van honderden persoonlijke verhalen over genezing

Ga naar Bron